середу, 28 квітня 2010 р.

Видалення (відключення) Run-Time Debugger

Після встановлення якого-небудь середовища програмування хоч Delphi 7, хоч VS, при помилках виконання яких-небудь програми вилазить набридливе вікно з пропозицією зробити трасування програми за допомогою його Run-Time Debugger, навіть при серфінгу по інтернету при помилках виконання скриптів, це особливо актуально для Internet Explorer.
В цьому пості я опишу як видалити цей набридливий Run-Time Debugger.

Що саме найгірше, ці повідомлення виникають і після видалення цього середовища програмування.
Виявляється, що налаштування, які пов'язані з поточним відладчиком, зберігаються в реєстрі. За це відповідає гілка HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug.

Для відключення цього потрібно встановити значення Auto в 0, або взагалі видалити цей ключ повністю. Але перед цим я раджу експортувати цей ключ (права кнопка миші на ключі і вибрати пункт "Экспортировать", вибрати куди і зберегти). Особисто в мене все пройшло безболісно.
 

В браузері можна спробувати в "Сервис"->"Свойства обозревателя" на вкладці "Допорлнительно" в вузлі "Обзор" поставити галки навпроти "Отключить отладку сценариев(Internet Explorer)" і "Отключить отладку сценариев(другие)".
.

Немає коментарів:

Дописати коментар