четвер, 25 лютого 2010 р.

Про Деберц

Однією з найпоширеніших ігор на взятки є гра Деберц. Вона рідниться з такими іграми як бура або буркозел. Програвшими в грі вважаються гравці які мають недобір взяток в грі.
Історія гри деберц має багато версій. Вважають, що вона почалася з Сахаліну ще на початку ХХ століття. Інші вважають, що гра з'явилася в 70-ті. А ще є варіант, що гра Деберц з'явилася в 30-ті в європейських общинах.
Загалом, особливого значення це не має. Результат один - гра стала однією з найпопулярніших ігор на взятки. І найцікавіше, що багато хто вважає карточну гру деберц звичайною логічною грою. В неї люблять пограти як діти так і дорослі. Але насправді гра деберц є дуже і навіть дуже азартною грою. Існують випадки, коли гравці програвали божевільні суми грошей під впливом азарту, а іноді навіть квартири і машини. Основою гри деберц є хороше опрацьовування стратегії гри, дуже хороша пам'ять і особлива увага в грі. Головне пропрацювати стратегію взяток і пам'ятати, які карти вийшли з гри.
В основному деберц грають удвох, але є варіанти гри як на трьох, так і на четверьох. Особливою унікальністю деберца вважається здатність в нього грати як в азартну комерційну гру, так і в спортивну.
Важливо також відзначити, що, маючи велику кількість різновидів деберца, всі вони дуже схожі один на одного і досить сильно дотримуються в різних містах і кругах.

Інформацію взяв з igraya.info

Немає коментарів:

Дописати коментар